Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Wateranalyse Sprinklerinstallaties BART test

Wateranalyse Sprinklerinstallaties BART test

De BART test geeft u zekerheid

De BART test is een simpele test die u veel problemen en kosten kan besparen. Installeert u binnenkort een sprinklerssysteem voert u dan deze test uit. Ook als uw sprinklersysteem al jaren in bedrijf is, is een BART test aan te bevelen. De BART test is ontwikkeld om vast te stellen of en welke MIC bacteriën er in het systeemwater zitten. Het analyseert het water van uw sprinklersysteem op de aanwezigheid van 5 hoofdgroepen microbacteriën die corrosie veroorzaken. De test is doeltreffend en de uitslag is betrouwbaar. 

Kosten  BART test rond € 450,-

Deze test wordt uitgevoerd door verschillende laboratoria en MIC Europe om de kans op mic corrosie te voorspellen. Wordt vastgesteld dat er MIC bacteriën aanwezig zijn, dan kunt u maatregelen nemen. Laat de BART test uitvoeren en vraag ons om advies. De kosten voor een BART test inclusief rapportage ligt rond de € 450,-

De BART test kunt u ook laten uitvoeren door KWA, WLN BV in Glimmen, AMPI in België, Metalogic in Nederland en België.

Wilt u meer informatie over het uit laten voeren van de BART test?

Een overzicht van onze diensten

Wateranalyse

De BART test geeft u zekerheid

De BART test is een simpele test die u veel problemen en kosten kan besparen. Installeert u binnenkort een sprinklerssysteem voert u dan deze test . . .

Camera inspectie

Systeem inwendig laten controleren op corrosie

Sinds kort is een periodieke camera inspectie van uw sprinkler installatie verplicht. MIC Europe beschikt over de juiste camera’s om deze inspectie en . . .

Opleiden installateurs

We leiden installateurs op

Om onze producten goed te kunnen onderhouden, leiden we installateurs op. De installateur loopt één of meerdere dagen mee en wij leggen uit wat er . . .