Meteen naar de inhoud
Home » Diensten » Opleiden installateurs sprinklerinstallaties

Opleiden installateurs sprinklerinstallaties

We leiden sprinklerinstallateurs op

Onze producten maken onderdeel uit van de sprinkler installatie. Uw installatie wordt onderhouden door de installateur. Onze producten moeten ook onderhouden worden en dit onderhoud kan  eventueel ook door de installateur uitgevoerd worden.

Om onze producten goed te kunnen onderhouden, leiden we installateurs op. De installateur loopt één of meerdere dagen mee en wij leggen uit wat er gedaan moet worden en waar op moet worden gelet. De kosten van dit onderhoud worden meegenomen in het onderhoudscontract van de installateur. Dit is wel zo makkelijk voor de eindgebruiker.

Bent u sprinkler installateur en wilt u meer informatie?

Een overzicht van onze diensten

Wateranalyse

De BART test geeft u zekerheid

De BART test is een simpele test die u veel problemen en kosten kan besparen. Installeert u binnenkort een sprinklerssysteem voert u dan deze test . . .

Camera inspectie

Systeem laten controleren op corrosie

Sinds kort is een periodieke camera inspectie van uw sprinkler installatie verplicht. MIC Europe beschikt over de juiste camera’s om deze inspectie en . . .

Opleiden installateurs

We leiden installateurs op

Om onze producten goed te kunnen onderhouden, leiden we installateurs op. De installateur loopt één of meerdere dagen mee en wij leggen uit wat er . . .