Meteen naar de inhoud
Home » Corrosie in sprinklerinstallaties » Erkende sprinkler installateur

Erkende sprinkler installateur

De erkende sprinkler installateur heeft de kennis en ervaring

Sprinklersystemen moeten aan vele eisen, normen en voorschriften voldoen en de aanleg moet goed en vakkundig gebeuren. Een (erkende) sprinklerinstallateur kan dit voor u verzorgen. Onze producten maken onderdeel uit van de gehele sprinkler installatie. De sprinkler installateur voert het onderhoud uit aan zowel de sprinklerinstallatie als aan onze systemen. We leiden sprinklerinstallateurs op om onze producten goed te onderhouden. Daarnaast zijn (erkende) sprinklerinstallateurs onze partners als het gaat om detecteren, voorkomen en behandelen van corrosie in sprinklerinstallaties. 

Sprinkler installateur onderhoud systeem

Het kan voorkomen (bij sprinkler installaties ouder dan 10 jaar komt het erg vaak voor) dat tijdens een controle of test de sprinklerinstallateur constateert dat een sprinkler verstopt zit door corrosie of dat zich in de leidingen corrosie bevindt. In dat geval is het aan te bevelen om maatregelen te nemen en de corrosie te behandelen en het corrosieproces te stoppen. Voor zowel droge als natte sprinkler systemen, biedt MIC Europe producten en diensten aan die ervoor zorgen dat het corrosieproces stopt. Sprinkler installateurs kunnen voor meer informatie contact met ons opnemen

MIC Europe leidt sprinkler installateur op

Controle en inspectie van de installatie op corrosie is belangrijk. MIC Europe leidt de sprinkler installateur op voor het uitvoeren van controle en inspectie die zich richten op mic corrosie. Aan de sprinkler installateur stellen we ook onze apparatuur ter beschikking om inspecties uit te voeren.

Erkende sprinkler installateur

Door heel Nederland zijn erkende sprinkler installateurs te vinden. Deze installateurs hebben ervaring in het aanleggen, onderhouden en controleren van sprinkler installaties. We werken samen met deze installateurs om corrosie in sprinklers te detecteren, te behandelen en te voorkomen.

Wilt u in contact komen met een erkende sprinkler installateur?

Corrosie in droge sprinklerinstallatie voorkomen en bestrijden

Voor het voorkomen en bestrijden van corrosie in droge sprinklersystemen, zijn onze N2 Blast stikstofgeneratoren zeer efficiënt. Door stikstof in de installatie te persen, verdwijnt nagenoeg alle zuurstof uit de leidingen waardoor corrosie geen kans meer krijgt. Producten van HCR 3000 kunnen ook gebruikt worden in droge sprinklersystemen om het systeem te reinigen en te conserveren.